Biskvit
- 6 jaja
- 8 žlica šećera
- 1 dcl vode
- 1 dcl ulja
- 6 žlica brašna
- 3 žlice kakao
- 1 prašak za pecivo
Krema
- 3 pudinga od vanilije
- 1 žlica gustina
- 1 l i 2 dl mlijeka
- 10 žlica šećera
- 20 dag maragarina
- i još
- 2 žlice bijele lino lade
Priprema :
1.Umutiti žumanjke i šećer, dodati tekuće
sastojke dobro umutiti, Pa tek onda dodati brašno pomješano s praškom i
kakao.Na kraju dodati snijeg od bjelanjaka.Peći u okruglom limu br.28.
Pečen i ohlađen biskvit prerezati na dva djela, te natopiti dobro čoko.mlijekom, ili voćnim sokom po želji.
2.Za kremu skuhati pudinge na uobičajen način.U ohlađeno dodati margarin.Kremu podjeliti na dva djela, u jedan dio dodati bijelu a u drugi tamnu lino ladu.
3.Premazati prvi biskvit svijetlom kremom, poklopiti drugim djelom biskvita pa tamna krema.
4.Dobro ohladiti, kreme su dosta čvrste pa se lijepo reže.
5.Uživati :)))))
Pečen i ohlađen biskvit prerezati na dva djela, te natopiti dobro čoko.mlijekom, ili voćnim sokom po želji.
2.Za kremu skuhati pudinge na uobičajen način.U ohlađeno dodati margarin.Kremu podjeliti na dva djela, u jedan dio dodati bijelu a u drugi tamnu lino ladu.
3.Premazati prvi biskvit svijetlom kremom, poklopiti drugim djelom biskvita pa tamna krema.
4.Dobro ohladiti, kreme su dosta čvrste pa se lijepo reže.
5.Uživati :)))))