Kore:
12 bjelanjaka
25 dkg secera
40 dkg przenih mljevenih ljesnjaka
5 dkg kakaa
4 zlice brasna
Zuti fil:
6 zumanjaka
4 žlice secera
1 vanilin secer
3 zlice gustina
3 zlice mekog brasna
4 dcl mlijeka
20 dkg margarina
Tamni fil:
6 zumanjaka
4 zlice secera
1 vanilin secer
3 zlice gustina
3 zlice mekog brasna
4 dcl mlijeka
20 dkg margarina
10 dkg cokolade za kuhanje
Priprema:
Kore:
Izraditi bjelanjke u cvrst snijeg, dodati secer, zatim brasno, kakao i ljesnjake.
Podijeliti na 4 dijela tj. ispeci 4 tanke kore.
Zuti fil:
Izraditi zumanjke, secer i vanilin secer, dodati 1 dcl mlijeka, zatim brasno i gustin. Smjesu zakuhati u ostalih 3 dcl mlijeka. U hladan fil dodati margarin.
Tamni fil:
Izraditi zumanjke, secer i vanilin secer, dodati 1 dcl mlijeka, zatim brasno i gustin. Smjesu zakuhati u ostalih 3 dcl mlijeka. U hladan fil dodati margarin i otopljenu cokoladu za kuhanje.
Slagati:
kora, zuti fil
kora, tamni fil
kora, zuti fil
kora tamni fil
posuti mljevenim ljesnjacima ili staviti cokoladnu glazuru
12 bjelanjaka
25 dkg secera
40 dkg przenih mljevenih ljesnjaka
5 dkg kakaa
4 zlice brasna
Zuti fil:
6 zumanjaka
4 žlice secera
1 vanilin secer
3 zlice gustina
3 zlice mekog brasna
4 dcl mlijeka
20 dkg margarina
Tamni fil:
6 zumanjaka
4 zlice secera
1 vanilin secer
3 zlice gustina
3 zlice mekog brasna
4 dcl mlijeka
20 dkg margarina
10 dkg cokolade za kuhanje
Priprema:
Kore:
Izraditi bjelanjke u cvrst snijeg, dodati secer, zatim brasno, kakao i ljesnjake.
Podijeliti na 4 dijela tj. ispeci 4 tanke kore.
Zuti fil:
Izraditi zumanjke, secer i vanilin secer, dodati 1 dcl mlijeka, zatim brasno i gustin. Smjesu zakuhati u ostalih 3 dcl mlijeka. U hladan fil dodati margarin.
Tamni fil:
Izraditi zumanjke, secer i vanilin secer, dodati 1 dcl mlijeka, zatim brasno i gustin. Smjesu zakuhati u ostalih 3 dcl mlijeka. U hladan fil dodati margarin i otopljenu cokoladu za kuhanje.
Slagati:
kora, zuti fil
kora, tamni fil
kora, zuti fil
kora tamni fil
posuti mljevenim ljesnjacima ili staviti cokoladnu glazuru