SASTOJCI:
TIJESTO:
8 bjelanjaka
30 dag šećera
30 dag mljevenih oraha
oblatne
KREMA:
8 žumanjaka
1 dl mlijeka
1 žlica glatkog brašna
25 dag margarina
20 dag šećera u prahu
GLAZURA:
10 dag čokolade
3 dag margarina
3 žlice mlijeka
PRIPREMA TIJESTA:
Bjelanjke istucite u snijeg sa šećerom i dodajte orahe. Podijelite u 4 dijela i svakim dijelom premažite jednu oblatnu i pecite.
PRIPREMA KREME:
Kuhajte na pari i u ohlađeno dodajte pjenasto umućeni margarin sa šećerom u prahu. Kremu podijelite u 3 dijela i njome lijepite oblatne, zadnju okrenite naopačke, odnosno sloj s bjelanjcima stavite na kremu. Kad se slijepi zadnji list pokrijte nečim teškim da se listovi ne razlijepe.
PRIPREMA GLAZURE:
Sastojke otopite na laganoj vatri i prelijte po kolaču.
Prijatno!!!